Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، ماندانا زنگنه در کارگروه مبادلات مرزی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: همان‌گونه که مرزنشینان این استان تمایل به انجام مبادلات مرزی با کشورهای همسایه دارند بین مرزنشینان دو کشور افغانستان و پاکستان هم این اشتیاق خود نمایی می‌کند از این‌رو نیاز است تا برای محقق شدن این خواسته و ساماندهی آن در مرزهای منطقه بازارچه‌هایی برای فعالیت مرزنشینان ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به‌ظرفیت‌های مرز برای مرزنشینان افزود: سختی مرزنشینان شایسته آنان نبوده و باید شرایطی را فراهم کرد تا با بهره بردن از ظرفیت‌های مرز معیشت خود را تامین کنند و همچنین با افرادی سو استفاده گر از مرزهای سیستان و بلوچستان برخورد شود تا مرزنشینان اسیر فعالیت آنان نباشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: ایجاد مکانی برای فروش اقلام از سوی مرزنشینان اقدامی است که در این موضوع کمک قابل توجهی به آنان دارد و براساس قوانین تدوین شده مرزنشینان، استان‌های مرزی می‌توانند از مرزهای کشور همسایه اقلامی که اجازه ورود آن‌ها داده شده را وارد کنند و در همان بازارچه مرزی به فروش برسانند.

وی تصریح کرد: غرفه‌های خرده فروشی مرزنشینان با نظارت دستگاه‌های مجری مرتبط به صورت آزمایشی در دو نقطه تخت عدالت و میرجاوه ایجادخواهد شد و در صورت موفق بودن در سایر مرزهای سیستان و بلوچستان پس از جانمایی غرفه‌هایی برای بهبود و توسعه معیشت مرزنشینان در نظر گرفته خواهد شد.

زنگنه با تاکید بر اینکه نباید حق مرزنشینان پایمال شود ادامه داد: طی چند نشست با معاون والی نیمروز و هیات تجاری این ولایت مقرر شد برای توسعه صادرات از پایانه میلک و کاهش قاچاق، مکانی به عنوان بارانداز در محل پایانه ایجاد و بارهای ترانزیتی تجار در ایران پس از ورود به بارانداز تخلیه بار شده و ناوگان افغانستان بدون ورود به کشور از همان محل بار را بارگیری و به کشورش بازگردد.

کد خبر 5036050

منبع: مهر

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان مناطق مرزی مرزنشینان چهل سالگی دفاع مقدس ویروس کرونا هفته دفاع مقدس شیراز بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا دفاع مقدس کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه زلزله سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۴۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی با هدف خدمت رسانی به مردم و فراهم شدن فرصت اشتغال برای جوانان استان سیستان و بلوچستان و کسب وکار در سطح استان سیستان و بلوچستان افتتاح شده است.

سرهنگ غلامرضا ملایی در گفت وگو با ایسنا افزود: هفدهم اردیبهشت ماه ۱۳۷۹ به فرمان مقام معظم رهبری، بسیج سازندگی در کشور تشکیل شد و خدمات بسیار زیاد در حوزه‌های عمرانی، اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و مردم یاری از بدو راه اندازی تا کنون انجام داده و یا در دستور کار برای انجام دارد.

وی با اشاره به بخشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی زیر مجموعه این واحد در سال ۱۴۰۲، بیان کرد: طی این سال بالغ بر دو هزار پروژه کوچک‌وبزرگ اقتصاد مقاومتی و عمرانی به جز کمک و خدمات مومنانه به مرحله اجرا رسیده است.

ملایی تصریح کرد: ساخت شهرک مراد آباد در حاشیه شهر چابهار که مراحل زیرساختی خود را می‌گذراند، اجرای دهکده سلامت، احداث هزار و پانصد واحد خانه مدد جویان تحت پوشش کمیته امداد با کمک سپاه پاسداران، بسیج، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و خود کمیته امداد، ساخت و مرمت خانه محرومین و چشمه‌های سرویس‌های بهداشتی، اعطای تسهیلات اشتغالزایی به میزان هزار و ۵۶۰ فقره، ایجاد ۹۰۹پروژه اشتغالزایی، اهدای بسته‌های کمک معیشتی، اهدای جهیزیه، کمک و حمایت از بیماران خاص و غیره از جمله فعالیت‌های صورت گرفته در طی سال گذشته توسط این نهاد بوده است.

وی با اشاره به دو سیل اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان نیز گفت: همه دستگاه‌ها در این دو سیل اخیر در محل حاضر بوده و به فعالیت می‌پرداختند و در رأس آنها نیز استاندار در منطقه حضور داشت و جلسات ستاد مدیریت بحران در مناطق سیل‌زده تشکیل و برنامه ریزی ها صورت می‌گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • کشف بیش از یک میلیارد ریال پارچه قاچاق در مرز آستارا
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس